Music

2013. április 29., hétfő

Hétvége és Hatefő

Sziasztok Emberkék!
Nem írtam hétvégén,mert
1.Lusta voltam
2.Nem volt időm

Szombaton lb-m átjött és vele voltam 15.00-ig.Addig megnéztük a 'Levelek Júliának'-ot,de velem nem lehet filmet nézni a beszólásaim miatt,így az egész filmet végig röhögtük...Délután háromkor megérkezett az uncsitesóm Orsi,és ő is túlesett egy Make Up-on így festett körmökkel,megcsinált hajjal,szép ruhákban és szuper kiegészítőkkel felszerelkezve léptünk ki az ajtón. Indultunk a János Vitézre...Orsit bemutattam a főbb osztálytársaknak,majd beültünk a JV-re. Nos nem részletezném,nekem nagyon nem tetszett,és az osztálytársaimnak sem,de az egészet végig röhögtük az egymás beszólásain,ropiztunk,pereceztünk,és végig szenvedtük. Csomó megtekintést kaptam <3 Nagyon szeretlek titeket! Az egyik kedvenc blogomon (amit az egyik vadászkám, @lexandragrey vezet) új rész van,gondoltam megosztom veletek.Egy One Direction fanfiction,de nem sablon sztori és én nagyon imádom...  Tegnap (Vasárnap) tanultam Törit,mert TZ-t írtunk a héten,angolt,mert szódoga és TZ is lesz belőle,meg föcit,mert abból állok még négyesre a matekon kívül. Tehát a blog címe: http://areyou-rememberme.blogspot.hu És akik szeretik az 1D-t tuti szeretni fogják a blogot. Ma (Hétfőn) egy jó kis gyomorfájással keltem,ami bedurvult,így már sírtam a fájdalomtól,és szerintem nem lepek meg senkit,ha azt mondom,hogy emiatt nem megyek suliba :/ Most már nem fáj annyira,de nem tökéletes. Simseztem,Skypoltam Szaszával és Nikivel és most írok nektek bejegyzést. A másik blogomhoz írom a kövi részt,csak annyi ihletem van,hogy össze kell őket rendezni :D Tehát nem sokára ott is új rész,ide meg írok és nem leszek lusta ;) Na ennyi lenne! Olvassátok Szasza blogját,tanuljatok,mert mindjárt május és brutál TZ-k és élvezzétek,hogy mindjárt itt a nyár!

2013. április 26., péntek

Péntek!!!

Péntek Végre!
Nekem Biosz 5-ös, irodalom 5-ös :))) Tehát jó nap! Holnap jön az unokatesóm,Orsi és az LB-m Pálma :) Megismerik egymást,mert bár beszéltem egymásnak róluk,személyesen még nem találkoztak. Holnap 10-re Pálmával megyünk Zumbázni,aztán Orsival és Pálmával megyünk színházba... Tehát a holnap eseménydús lesz... @lexandargrey @Niikii97_Hunter Vadász Lányok Yeah!!! Hiperaktivitásom nem ismer határokat,hiszen én egy boldog egyéniség vagyok :) 118 megtekintés,tehát nem nagyon nőtt meg a száma :((( Még nincs új rész a másik blogba,még írom,de most megy az ihlet...Twitteren @lg-el (@lexandragrey röv.) @N97_H-el (@Niikii97_Hunter röv.) beszélgettem egy jót <3 <3 <3 #I_Love_My_Hunters Megvolt a 700.tweetem twitteren, és 95-en követnek,amit nagyon köszönök <3 #SzeretemAkövetőim
És egy kis képecskével búcsúznék mára,ami a Vadász pólónk,és a mi öreg,vén, bölcs fószerünk <3 @Niikii97_Hunter csinálta:
Nagyon jó lett és ez a pólómat fogom hordani egész nyáron!!!

2013. április 25., csütörtök

100 megtekintés

100. megtekintést kaptam erre a blogra,amit nagyon köszönök!!! <3
A mai napomon nem történ sok érdekes,írtunk egy irodalom TZ-t a János Vitézből,ami végül is jól sikerült,mondjuk a Petőfi életrajzot nem tudom :/ De sebaj azért mindent megcsináltam,nem lehet olyan rossz ;) Nem mentem edzésre,mert lusta vagyok és ezért nagyon haragszom magamra :(((
És a LEGFONTOSABB:
http://seewhatotherscannot.blogspot.com

A blogom!!! <3 Olvassátok! Szeretlek titeket! <3

2013. április 24., szerda

Énekverseny és egyebek!

Sziasztok! 76 megtekintés *-* Nagyon köszönöm!!! Szeretlek titeket!

Mai nap egész könnyű volt.Kiosztották a matek témazárót,ami 3-as lett :/ Nem örülök neki :((( Az angolt is kiosztották 4-es lett,ami nem rossz,mert még így is ötösre állok. Aztán megvolt az énekverseny <3 Nagyon jól sikerült,mert kaptunk vissza tapsot,meg minden,úgyhogy ez jó jel ;) Szurkoljatok az első helyért!

FONTOS KÖZLENDŐ!!!!
Új blogom lesz!!! See what others can not a címe :) Az epilógust még nektek feltettem,de azért felrakom még egyszer! És megcsináltam a fejlécet is!
Fejléc:
Aztán az epilógus:


~Epilógus~
Kitti vagyok/voltam. 19 éves. És szellem. Ami azt jelenti,hogy kívülről nézem a világot. Csak én vagyok és azok akiket szerettem,de velük sem tudok kommunikálni. Sehogy. Csak nézem,ahogy döntéseket tesznek,néha jót vagy rosszat,a boldogságukat és a csalódásaikat. Semmit sem,tehetek így nem mondhatnám,hogy jó szellemnek lenni. De akkor megszületett a húgom és minden megváltozott.

Az első rész már meg van,de magát a blogot még nem csináltam meg,mert:
1,matek házim van
2,tanulni kéne
3,nem volt időm eddig

Mindenképp még ma megcsinálom,csak ennek a blognak a fejlécét nem engedi megcsinálni :( Itt van ez is:
Na ennyi lenne,ma még tuti írni fogok,mert a másik blognak a webcímét felrakom ;) <3

2013. április 23., kedd

Gyors bejegyzés

Sziasztok!
Ma már írtam,de ez egy gyors bejegyzés lesz! Először 57 megtekintés,és ebből 30 ma *-* El sem hiszem,ez hihetetlen! A másik,hogy csinálnék egy történetes blogot is,hogy akit nem érdekel életem minden napjai (amit megértek) az tudjon mit olvasgatni tőlem... Eddig az epilógus van csak meg, de érdekelne a véleményetek,amit itt kéne megosztani velem!Röviden kommentelni kéne... Bárkitől megköszönném! <3 <3 <3

Epilógus:

Sziasztok!
Új blog,új történet. Sokat gondolkoztam,hogy mi legyen végül ilyen ötlet jött:
A történetem főszereplője Kitti és húga. Kitti szellem,de akkor hogy jön ide a húga? Olvass és megtudod,hogy Kitti hogyan éli meg szellem napjait.
~Epilógus~
Kitti vagyok/voltam. 19 éves. És szellem. Ami azt jelenti,hogy kívülről nézem a világot. Csak én vagyok és azok akiket szerettem,de velük sem tudok kommunikálni. Sehogy. Csak nézem,ahogy döntéseket tesznek,néha jót vagy rosszat,a boldogságukat és a csalódásaikat. Semmit sem,tehetek így nem mondhatnám,hogy jó szellemnek lenni. De akkor megszületett a húgom és minden megváltozott.

Nem tudom,lehet sablon történet,azért megpróbálom! Köszönném,ha komiznátok,hogy tudjam mi a véleményetek! <3

Fárasztó nap :/

Sziasztok!

Tegnap írtam,hogy kommentelhetnétek ami elég hülyeség...Az életemhez nem tudnátok mit írni,de azért egy-két kedves vélemény jöhetne. Persze a rosszat is elfogadom,senki sem tökéletes,csak az ne jöjjön a blogomra. Nekem elég ha elolvassátok, és twitteren követtek,írtok és elmesélitek a napjaitokat,mert engem érdekel! És már 33-an látogattátok az oldalt,pedig tegnap hoztam létre *-* Köszönöm <3

Ma a második óra után elvittek minket énekkari fő-fő próbára,mert holnap versenyünk lesz. Eddig minden évben megnyertük,remélem most sem lesz másképp. Egy gimibe mentünk,ahova egy régi osztálytársunk jár. Szerettem őt,amíg meg nem tudtam miket mond a hátam mögött...Na ma vele találkoztunk és eléggé meglepődött,hogy minket egy nagyon erős társaságba talál. Miután elment sok minden megváltozott. Még erősebb lett a lány csapatunk összetartása,jobban megismertük egymást és tényleg kitartunk egymás mellett, ezen én is meglepődnék. Somerhalder vadászatunk jól áll ( @Niikii97, @lexandragrey <3 <3 <3 ) !!! Matek dogát írtunk tegnap és nem lettek jók. 2 db. 5 lett, 2db. 4-es a többi rosszabb. Nos megtudtam,hogy semelyik sem lehet,úgyhogy nem számítok sok jóra :D A mateknak már mindegy,és amúgy mindenből 5-re állok azon kívül... Tegnap feltöltöttem a Leiner Laurának csinált szülinapi videómat,amit kommentelt #szeretemazírónőnket Kép és a videó:

Na ezek lennének,meg még ma délután Legjobb Barátnőmmel mentünk fagyizni. Arról még egy kép:

Még egyszer köszönöm akik beugornak a blogomra és kövessetek twitteren: @Mira_Salvatore0  visszakövetős vagyok!!!

2013. április 22., hétfő

Rólam


Sziasztok!

Gondoltam elkezdek blogolni,ha már mindenki ezt csinálja. Egy-két gondolatomat ide írom le... Hogy hányan nézik,vagy hányan nem,azt ti döntsétek el...

Akkor úgy kezdeném,hogy nagyon boldog szülinapot Leiner Laurának! Ő az én kedvenc írónőm, aki a Szent Johanna Gimi sorozatot írta. És nagy gratula @lexandragrey-nek (twitter neve), mert felvették egy gimibe! Nagyjából amit tudnotok kell rólam:

Példaképem: Ian Somerhalder
Kedvenc énekesem/énekesőm/bandám: One Direction ( <3) Carly Rea Jepsen (Call me maybe ;D ) és kedvenc énekesem nincs úgy igazán.
Twitter: @Mira_Salvatore0
Kedvenc sorozat: Vámpírnaplók
Kedvenc szín: Zöld
Sport: Tánc
szjger.hu: Mira

Aki olvassa,vagy csak benéz annak megköszönöm :) Ha kommentelnétek az egy álom lenne! <3