Music

2013. május 25., szombat

Osztály Kirándulááás

Oszt.Kirándulásunk is megvolt tegnap (pénteken),nemsokára jönnek a képek ^^ Nagyon jó volt,Szentendrén voltunk és nagyon élveztem.

Először kihúzták a csapatokat...Természetes,hogy fiú csapathoz kerültem (Beni,Balázs,Zali,Bálint,Cseke,Martin),de szerencsémre még egy lányt mellém húztak ki (Alex(andra) aki jó barátnőm) és az Ofőnk, Anna Néni volt a csapatvezetőnk. Az volt a lényege a vetélkedőnek,hogy a kísérő tanárunkkal (aki nem segíthetett) be kell járnunk Szentendrét egy térképpel :) 10 helyet kellett bejárnunk,és válaszolni a feltett kérdésekre, amit egy lapon találtunk. Mi folyamatosan eltévedtünk,és mondhatnám,hogy a fiúk voltak a hibásak,de mi is ugyanannyira benne voltunk! Nagyon jó volt,mert még jobban megismertem őket és rengeteget nevettünk,sőt a feladat helyett jég-kásáztunk. Egy óra alatt mindenki beért,mi pedig 2 órás mászkálás után értünk be ÚGY,hogy 2 kérdést nem válaszoltunk meg,1 válasz nem volt jó...Persze óriási tapsot kaptunk és mikor a többiek meghallották az üvöltésünket (Mennyország tourist-ot üvöltöttünk),mindenki a kapuban várt minket. Nem kell mondanom,hogy utolsók lettünk,de nem érdekelt minket,mert nagyon élveztük! Aztán röpiztünk,amerikai  fociztunk (a fiúk legalábbis),majd ebédeltünk,mert míg mi Szentendrét jártuk a felnőttek bográcsoznak és ez volt a mi fincsi ebédünk. Utána mentünk kajakozni, (amit imádtam) és mire visszaértünk (háromnegyed 5) még volt 10-15 percünk és indultunk is :D Előtte hintáztunk,amire azt kell érteni,hogy egy hinta szerűséget felkötöttek egy nagyon magas fára és egy nagy lökés következtében nagy körökben hintázol :DDD Persze mellette fal volt,így vigyázni kellett,mert ha neki csapódsz,az nem marad lila folt nélkül. Hajóval mentünk haza,és ott is hangoskodtunk,így ahogy láttam az utasok megkönnyebbülve szálltak le a hajóról :)
Tehát jó volt,szép volt és Imádtam *-* <3

Köszönöm a 224 megtekintést,imádlak titeket!

2013. május 18., szombat

Egy újabb érdekes hét után

Furi kis hét volt,de hát mikor nem történik valami jó vagy valami katasztrófa? Inkább csoportosítom,hogy ne felejtsek ki semmit ;)

Katasztrófák:
1. Csütörtökön, törin fájni kezdett a fejem és ezért bekötöttem a szemem,hogy ne irritálják a fények.Közben ugye a tanár beszélt,amit én hallgattam,csak nem írtam a füzetembe amit kellett volna,mert hát ugye nem láttam...A tanár persze észrevette,hogy be van kötve a szemem és kihívott a füzemmel együtt amibe ugye nem volt semmi és adott egy órai munka elégtelent.Én és az osztálytársak elkezdtük magyarázni neki,hogy fájt a fejem,de erre ő olyanokat mondott, hogy "Nekem nem szólt,hogy fáj a feje,hiába mondta nektek" a végén meg nem láttam,hogy beírta volna,pedig mondta,hogy írjam be a tájékoztatómba,amíg nem világosítottuk fel...Az a baj,hogy nem tudom,most beírta-e azt az egyest,vagy sem :|

2. Lefújták a M.o.-i vámpírnaplós találkozást...Ehhez nem fűznék semmit,de nagyon kiborultam :(

Ami jó:

1, Szaszámnak (@lexandragrey) Ma van a névnapja,így ilyen képekkel bombáztam:


2,bekerült az IM-be a fotóm,amin a legjobb barátnőmmel vagyunk! Ezzel a képecskével kívántam neki nagyon boldog névnapot!

3, Nikimmel (@Niikii97_TVD) skype-oltunk 1:45 percet <3

4, Nem tudom,de most olyan boldog vagyok ^^

Szóval ennyi lettem volna mára és talán erre a hétre is <3 Szeretlek titeket!

MÉG EGY FONTOS HÍR:
Mindjárt meglesz a 200 megtekintés *-* Amit mindenképp megünneplek itt a blogon!

2013. május 12., vasárnap

Eltűntem,de élek

Sziasztok!!!
Hihetetlenül sajnálom az eltűnésem,egyszerűen elkapott az év vége és mindent javítani,meg ilyesmi,így egyáltalán nem volt időm írni :( Se baj,most elárasztalak titeket egy jó hosszú kis bejegyzéssel:

Pénteken (Máj.10.) Volt a névnapom,és egyben az SzJG Kalauz borítójának megmutatása napja is ^-^
Aztán tegnap kaptam új cipőt,napszemüveget,BFF nyakláncot,ma meg 1D-s füzetet és egy bajuszos nyakláncot :DDD

Aztán Nikinek (@Niikii97_TVD) feladtuk a levelet,amibe volt a póló,egy levél meg egy kitűző és más nap meg is kapta :)
Ennyi lenne a kép áradat,meg ma vettünk anyunak egy új telót,amit most próbálgat :-)
Matekból,töriből és bioszból is sikerült javítani,ami jó hír,de még pedálozni kell az 5-ért a matekból meg a 4-ért :DDD
Ennyi lettem volna mára,és egy rossz hír:
Nagyon imádtam a blogot (See what others can not) és voltak ötleteim,de örülök,ha ebbe tudok írni,nem lenne időm egy másikra is,így töröltem :( Nagyon szomorú vagyok emiatt,de ez a blog az 1. <3
@Niikii97_TVD csinálta,benne a mi képeinkkel,nézzétek meg <3